Terve siis kaikille! Olen tosiaan Kettupaini, elämää, ihmisiä ja kaikkea rakastava ja vihaava ihmispersoona. Nautin elämän pienistä ihmeistä ja tutkiskelen kaikenlaisia asioita.

En ala tässä sen enempää kirjoittelemaan romaania. Teen itsestäni esittelyn NY!

Perustiedot
Nimi: Kettupaini, tuttavallisemmin Jussi
Ikä ja syntymävuosi: 26 näin toistaiseksi. 1987
Kotikaapunki: Raisio
Harrastukset: Musiikki ja sen tekeminen, elektroninen urheilu, nörtteily :D
Työtilanne: Työtön, mutta ensi kuussa aloitan opinnot Raisiossa datanomi-linjalla.

Muuta

Musiikkimaku: Pidän kaikesta, joka musiikissa on se oma juttunsa. Eritoten rock ja sen monet alalajit ovat mahtavaa kuunneltavaa. Räbätyskin menee biisien aiheesta riippuen, muuten analysoin :D
Mikä nimi on Kettupaini?: Nimihän on syntynyt tietokonepelien kautta. Aikoinaan World of Warcraftia kun pelasin, nimesin yhden hahmoista Kettupainiksi ja nauroin. Myöhemmin tämä nimi tuli jäämään League of Legendsiin ja tänä päivänä nimi on myös Starcraft 2 -nimisessä pelissä käytössä :)
What you are doing man?: Tosiaan, olen myöskin muusikko. Soittelen bändissä nimeltä Metadonia ja läpsyttelen bassoa. Samaan aikaan teen myöskin omia biisejä ja demoja. Kyseisiä biisejä voit kuulla täältä https://www.youtube.com/watch?v=4bNoFMN7bXY&list=PLTh1EiqwbeT1YCsIKGCiX-_-7Xk-CDeKL
Tämän lisäksi tosiaan pelailen Starcraft 2 -nimistä peliä, joka on realiaikainen strategiapeli (RTS lyhyemmin). Tulen tästä aiheesta kirjoittamaan jossakin vaiheessa.
Harrastuksien lisäksi elän normaalia elämää muiden tavoin, opinnot tosiaan ovat alkamassa :)
Aatepuoli: Aikoinaan nuorena punk iski suoraan päähän ja sydämeen, joten tätä aatetta ja vapautta on kannettu näihin päiviin saakka... ja tullaan kantamaan vielä kauan. Elämä on loppujen lopuksi hyvinkin yksinkertaista, kunhan sen oivaltaa.
Motto: Elämä on yksinkertaista ja pitää tehdä sitä mistä tykkää tai mikä kiinnostaa.

Loppusanat: 
Saatan kirjoittaa tunnekuohun vallassa välillä jotakin, mutta se on osa mun persoonaani. Kirjoitan kuitenkin juttuja monesta näkökulmasta, joten herneitä ei sovi vetää nenään. Tai voi toki, mut se on vittumaista kun ei pysty hengittämään nenän kautta ;)